Onderhoud & reparaties

Periodiek onderhoud is erg belangrijk

Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en uw auto behoudt zijn waarde beter.

U kunt bij ons terecht voor specialistisch en periodiek onderhoud.

servicepaginas onderhoud reparatiesDaarnaast bent u hier ook aan het goede adres voor het laten monteren van nieuwe banden trekhaak, uitlaat, accu, ruitenwisserbladen, en allerlei andere onderdelen.

Wij maken gebruik van hoogwaardige smeermiddelen van bp. Hier hebben wij voor gekozen omdat de zorg voor het milieu, gezondheid en veiligheid bij bp hoog in het vaandel staan. Bovendien is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Reparaties van alle merken auto's

Wij zijn een team van ervaren monteurs die zich voornamelijk gespecialiseerd hebben in technische reparaties van diverse wagens. Door onze expertise kunnen wij alle soorten reparaties vakkundig afhandelen. Reparaties die kostbaar zijn, worden van te voren aan u gemeld zodat u niet voor verrasingen komt te staan.

Alvorens wij een reparatie uitvoeren krijgt u (indien gewenst) van ons een prijsopgave, waarna u beslist of u deze reparatie alsnog wilt laten uitvoeren. Bij de prijsopgave melden wij u ook meteen hoe lang de werkzaamheden zullen duren, zodat u precies op de hoogte bent.